3D-printmaterialen-hero

De grootste materiaalkeuze op de markt

Het juiste materiaal is cruciaal voor het succes van uw 3D-print. Met het open filament-systeem van Ultimaker kunt u met elk filament van 2,85 mm printen. De printprofielen van de Ultimaker Marketplace stroomlijnen de printvoorbereiding en maximaliseren het succespercentage van uw printopdrachten.

De eigenschappen die u nodig hebt voor baanbrekende toepassingen

   Certified Materials mark

   Ultimaker Certified Materials

   Third-party materials, validated by Ultimaker

   Ultimaker Certified Materials enable you to print confidently with the best-in-class third-party materials on your Ultimaker printer. For first-time-right parts – even when using advanced or specialized materials.

   Geavanceerde 3D-printmaterialen: De keuze is aan u

   Onbeperkte materiaalkeuze

   Zorg dat uw toepassing voldoet aan de eisen van de echte wereld door te printen met geavanceerde polymeren en composieten. Elk filament van 2,85 mm werkt met Ultimaker-hardware. Bovendien garandeert een groeiend aanbod van materialen met printprofielen uit de Ultimaker Marketplace elke keer weer succesvol printen.

   unlimited-material-choice-1000x1000

   "We hebben 3D-printmaterialen met goede mechanische eigenschappen nodig om slijtage van onze pons- en metaalvormoplossingen te weerstaan. Met het filamentsysteem van Ultimaker kunnen we specifieke materialen gebruiken om seriële onderdelen te printen."

   Paolo Matassoni, Head of R&D, Andritz Metals

   Andritz

   De Ultimaker-materiaalworkflow in drie stappen

   De productvereisten voor een succesvol onderdeel

   Stel op basis van uw intentie productvereisten in en maak uw CAD-ontwerp om uw laatste onderdeel geschikt te maken voor het doel.

   set-product-requirements-1000x1000

   Leer meer over 3D-printen

    Beheer uw workflow met Ultimaker

    3D-printers die simpelweg werken

    Onze bekroonde 3D-printers zijn robuust, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Ze leveren keer op keer kwaliteitsonderdelen. Gecertificeerd om 24/7 te functioneren, zodat u de benodigde resultaten sneller en gemakkelijker kunt realiseren.​

    Maak kennis met onze 3D-printers

    Softwarematig voorbereid op Industry 4.0

    Miljoenen gebruikers in 14 talen vertrouwen op Ultimaker Cura, dat uw modellen slicet en dat kan worden geïntegreerd in elke workflow via Marketplace-plug-ins. Schaal vervolgens de productie en digitale distributie op met Ultimaker Digital Factory.

    Meer informatie over onze software

    Ongekend grote materiaalkeuze

    Ultimaker biedt de breedste materiaalkeuze op de markt. Kies met behulp van onze Material Alliance het perfecte filament voor uw toepassing: van geavanceerde polymeren tot koolstofvezelcomposieten.​

    Download de pdf

    Ondersteuning die is toegewijd aan uw succes

    De ondersteuning van Ultimaker staat altijd voor u klaar, waar ter wereld u zich ook bevindt. Ons wereldwijde netwerk van servicepartners biedt professionele installatie, training en onderhoud in uw taal en tijdzone.​

    Meer informatie over onze klantenservice